Termeni si Conditii

Ca si utilizator al site-ului mrcashback.ro primiti o parte din banii utilizati . Astfel, daca efectuati o achizitie prin linkurile existente pe site-ul mrcashback.ro primiti un procent din valoarea comenzii inapoi. Acest procent se gaseste in pagina de detaliu a magazinului online.

Conditiile pentru a primi acesti bani sunt:

1. Sa aveti cookiurile activate.
2. Sa accesati magazinele online prin link-urile existente pe site-ul mrcashback.ro pentru a face cumparaturi.
3. Sa introduceti adresa de email.
4. Sa adaugati in contul dumneavoastra datele necesare pentru a va trimite banii.

Se vor transfera numai sume mai mari 10 ron.

Deasemenea, taxele corespunzatoare transferului bancar vor fi suportate de catre noi.

Sunteti responsabil pentru veridicitatea datelor din contul personal. Aveti obligatia de a pastra aceste date confidentiale. mrcashback.ro are dreptul de a actiona in conformitate cu instructiunile primite de la persoana care s-a logat in respectivul cont si nu poate fi tras la raspundere pentru eventualele debite, credite sau pierderi pe care le-ati putea suferi prin utilizarea contului dumneavoastra de un tert.

Participarea la acest program este individuala. Astfel, reducerile primite de dumneavoastra nu pot fi cedate sau transferate unei terte parti decat cu acordul mrcashback.ro. Deci, folosirea fondurilor existente in cont in alt mod decat cel convenit va duce la anularea acestora.

Aveti dreptul sa cereti stergerea contul dumneavoastra existent pe site-ul mrcashback.ro atunci cand doriti acest lucru prin trimiterea unui email catre contact[at]mrcashback.ro.

mrcashback.ro nu este responsabil pentru problemele aparute din utilizarea incorecta a site-ului mrcashback.ro, dezactivarea cookie-urilor, erorile magazinelor online partenere prin neinregistrarea tranzactiilor.