primeşti: 6% înapoi

Cashback Matar.ro - Bani Inapoi si Reduceri Online

Ce primeşti de la noi:
6% din bani înapoi

in cateva secunde vei fi directionat catre magazin...

IMPORTANT: Banii pe care îi primeşti sunt în plus faţă de orice cupoane sau reduceri care există deja la magazin!
Procentul se aplică la valoarea comenzii fără tva şi transport.

Descriere

Matar.ro aduce in fata clientilor ultimele tendinte in materie de moda: incaltaminte, imbracaminte si accesorii de calitate la preturi accesibile.
Brandul Matar.ro a aparut pe piata de retail fashion in mai 2012, inainte de acesta a functionat peste un an sub numele de fashionshoes.ro.

Oferim clientilor piese vestimentare entry-level de o calitate foarte buna cat si branduri de renume sau creatii de la designeri romani. In momentul de fata oferta noastra include brandul de incaltaminte din piele naturala CONDUR by alexandru respectiv brandurile de fashion frantuzesti NAF NAF, Morgan de toi si Sisley.
Avem o oferta bogata care insumeaza peste 2300 de articole, cu un stoc de peste 20.000 de unitati, iar oferta se diversifica permanent, aproape zilnic aparand articole noi.
Publicul tinta al magazinului online Matar.ro este constituit din persoanele de sex femininin cu varsta cuprinsa intre 16 - 56 de ani, respectiv barbatii carevor sa ofere un cadou pentru cei dragi.
Ocazional organizam concursuri cu premii ispititoare (weekend de shopping la Milano, pachete de produse si vouchere de cumparaturi pe Matar.ro)

Coupoane reduceri Matar.ro

Pentru acest magazin nu avem cupoane de reduceri active, dar beneficiezi de reducerea de mai sus, bani înapoi!