primeşti: 6% înapoi

Cashback Kurtmann - Bani inapoi & Reduceri Online | MrCashback.ro

Ce primeşti de la noi:
6% din bani înapoi

in cateva secunde vei fi directionat catre magazin...

IMPORTANT: Banii pe care îi primeşti sunt în plus faţă de orice cupoane sau reduceri care există deja la magazin!
Procentul se aplică la valoarea comenzii fără tva şi transport.

Ştiri / Noutăţi

Reducere de 50% la peste 800 de Modele pe Kurtmann.ro! / 31-03-2014

Incepand de astazi, pe magazinul online Kurtmann.ro, gasesti peste 800 de modele reduse cu 50%. Pentru comenzi in valoare de peste 190 de LEI, beneficiezi de transport gratuit. 

Intra acum pe Kurtmann.ro si prinde cea mai tare oferta a inceputului de luna!

Descriere

Magazinul online Kurtmann.ro a fost lansat in anul 2008 sub denumirea de KRTShop.ro si este unicul outlet online care comercializeaza cateva dintre cele mai importante marci de fashion cunoscute la nivel international (Bershka, Zara, Mango, Stradivarius). Pentru cei sau cele care adora sa faca cumparaturi inteligente, acest site este locul potrivit de unde poti cumpara haine frumoase la preturi de necombatut, reducerile ajungand in unele cazuri chiar si la 60%.
Kurtmann.ro pune un mare accent pe relatia cu clientul, increderea si respectul fiind doi dintre factorii principali care stau la baza acestei conexiuni. Combinatia castigatoare de preturi atractive si servicii de inalta calitate, fac din acest brand unul dintre cei mai dinamici jucatori de pe segmentul fashion. Motivele pentru a-ti face cumparaturile la Kurtmann pot fi multe si variate, insa de departe, capacitatea de adaptare constanta a ofertei la exigentele clientelei, este cea care face diferenta.

Daca te-ai decis ca merita sa cumperi online produse de la magazinul Kurtmann.ro, incepe prin a le face prin MrCashback.ro si drept recompensa ca folosesti site-ul nostru, vei primi bani inapoi (cashback), la fiecare cumparatura pe care o faci.

Coupoane reduceri Kurtmann

Pentru acest magazin nu avem cupoane de reduceri active, dar beneficiezi de reducerea de mai sus, bani înapoi!

Produse (exemplificare)