Intrebari frecvente


1. Ce este MrCashback.ro?

MrCashback.ro este un site de tip cashback (bani inapoi), adica te recompenseaza pentru fiecare achizitie online, facuta prin intermediul sau.


2. Ce este cashback-ul?

Cashback-ul este o recompensa financiara, pe care cumparatorul o primeste de fiecare data cand cumpara un produs de la magazinele partenere, prin intermediul MrCashback.ro


3. De unde provine cashback-ul?

MrCashback.ro este rasplatit cu un comision pentru fiecare vanzare generata magazinelor partenere. De exemplu,cand tu faci o cumparatura la unul din magazinele partenere, MrCashback primeste o recompensa baneasca din partea magazinului, recompensa calculata ca procent din valoarea cumparaturii, fara taxele de transport si fara TVA.
Partea cu adevarat frumoasa, este ca MrCashback alege sa iti dea tie cea mai mare parte a comisionului.


4. Ce valoare are cashback-ul?

Fiecare magazin partener ofera comisioane de valoare diferita, astfel ca, in functie de magazinul de unde iti faci cumparaturile, valoarea cashback-ului poate fi cuprinsa intre 1% si 30% din valoarea comenzii tale.


5. Cand pot sa retrag banii?

Din moment ce comisionul a fost confirmat de furnizor si suma din contul tau a atins pragul minim de 10 Lei, poti sa faci faci o cerere de retragere. Transferurile de bani se fac in fiecare zi de miercuri a saptamanii.


6. Ce conditii trebuie indeplinite pentru a primi cashback-ul?

- trebuie sa aveti un cont valabil pe MrCashback.ro; - sa va asigurati ca setarile browser-ului permit activarea cookie-urilor;
- sa accesati magazinele partenere prin link-urile oferite de site-ul MrCashback.ro;
- comanda trebuie sa fie finalizata online (comenzile telefonice nu sunt eligibile).


7. Cashback-ul il primesc de fiecare data cand fac cumparaturi?

Da. Pentru fiecare cumparatura pe care o faci prin intermediul MrCashback.ro, primesti cashback (bani inapoi), indiferent de valoarea comenzii si indiferent de magazinul de la care iti faci cumparaturile.


8. Am facut o comanda in valoare de 98 de lei la magazinul ParfumuriCelebre.com. Unde pot sa vad cashback-ul primit?

Cashback-ul aferent achizitiei il vei putea vedea in contul tau de pe MrCashback.ro, la sectiunea Banii mei. Initial, statusul acestuia va fi in curs de confirmare. Iti reamintim ca din moment ce starea cashback-ului va deveni confirmat de furnizor si daca vei avea minim 10 lei in cont, vei putea sa retragi banii printr-o simpla cerere automata.


9. Am finalizat comanda, insa statusul cashback-ului a ramas in curs de confirmare. De ce?

Magazinele partenere sunt cele care aproba sau resping comisioanele, din acest motiv, chiar daca o comanda a fost finalizata, parte dintre acestea isi rezerva dreptul de a accepta comisioanele doar dupa ce se incheie perioada legala in care clientul poate sa returneze produsul achizitionat.


10. Vreau sa comand un produs, banii pe care ii primesc inapoi, se scad din valoarea actuala a produsului?

Banii pe care ii primesti inapoi, sunt procent din valoarea produsului achizitionat si ii vei primi dupa ce magazinul de unde ai facut achizitia, va confirma finalizarea comenzii. La cumpararea produsului, platesti pretul afisat de magazin, cashback-ul (banii inapoi) urmand sa-l primesti ulterior.


11. In ce cazuri nu primesc cashback?

Cashback-ul este anulat sau respins in urmatoarele cazuri:
- cand anulezi comanda;
- cand comanda nu este facuta online;
- cand returnezi produsul achizitionat;


12. Pentru a primi cashback-ul, este necesar sa accesez magazinul partener prin MrCashback.ro?

Da, de fiecare data cand cumperi. Este o conditie necesara pentru a primi cashback.


13. Am folosit MrCashback.ro pentru a cumpara un produs, am urmat toti pasii din instructiuni insa nu am primit cashback. Ce pot face?

In acest caz va rugam sa ne contactati pe adresa hellomrcashback.ro, iar noi, impreuna cu magazinul de la care ati cumparat, vom demara procedurile de investigare pentru a identifica cauzele neinregistrarii tranzactiei.


14. Serviciul oferit de MrCashback.ro este gratuit?

Da, este gratuit. Necesita doar creare unui cont.