primeşti: 7.2% înapoi

Cashback Floria.ro - Bani Inapoi & Reduceri Online | MrCashback.ro

Ce primeşti de la noi:
7.2% din bani înapoi

in cateva secunde vei fi directionat catre magazin...

IMPORTANT: Banii pe care îi primeşti sunt în plus faţă de orice cupoane sau reduceri care există deja la magazin!
Procentul se aplică la valoarea comenzii fără tva şi transport.

Ştiri / Noutăţi

Halloween - spaima si zambete de la Floria! / 25-10-2013

noua colectie de flori de Halloween: cosulete de toamna, buchete cu accesorii speciale, aranjamente florale in dovleci sculptati.

Descriere

Cu o floare nu se face primăvară dar un buchet încântător și unicat poate cuceri o inimă! Pe asta a mizat și Floria.ro, florăria online care trimite în doar două ore florile la destinatarii din peste 50 de orașe din România. Floria oferă sute de aranjamente inedite, pentru orice ocazie (nuntă, onomastică, Valentin`s Day și chiar înmormântări), și buchete speciale pentru doamnele și domnișoarele care iubesc frumosul.
În funcție de anotimp, echipa florăriei online propune clienților aranjamente tematice, cu flori specifice fiecărui sezon. Portofoliul cuprinde peste zece specii de flori de la celebri trandafiri până la elegantele orhidee, alstoemeria sau anthurium. Pentru devotamentul față de clienți, echipa Floria.ro a primit titlul de florăria anului, atât în 2010 cât și în 2013.

Iti reamintim, ca de fiecare data cand cumperi flori si buchete de flori de la magazinul online Floria.ro, prin intermediul MrCashback.ro, primesti sub forma de recompensa, cashback (bani inapoi). Beneficiezi de acest comision, in plus fata de reducerile sau cupoanele oferite de magazin.

Coupoane reduceri Floria

Pentru acest magazin nu avem cupoane de reduceri active, dar beneficiezi de reducerea de mai sus, bani înapoi!

Produse (exemplificare)