primeşti: 4.8% înapoi

Cashback CereceiCopii.ro: Bani inapoi / Reduceri Online

Ce primeşti de la noi:
4.8% din bani înapoi

in cateva secunde vei fi directionat catre magazin...

IMPORTANT: Banii pe care îi primeşti sunt în plus faţă de orice cupoane sau reduceri care există deja la magazin!
Procentul se aplică la valoarea comenzii fără tva şi transport.

Ştiri / Noutăţi

Concurs Facebook / 27-10-2013

Incepand de azi si pana in 1 Noiembrie avem concurs pe Facebook ! Premiul este un voucher de 150 RON

12-10-2013De azi avem modele noi de cercei pe site

Descriere

Cerceicopii.ro este un magazin online care comercializeaza cercei din aur cu sistem de inchidere conceput special pentru protectia copiilor. Sunt purtați în orice situație fiind unul dintre accesoriile reprezentative pentru majoritatea doamnelor și domnișoarelor. Totuși cerceii, căci despre ei este vorba, trebuie aleși cu foarte mare atenție atunci când ajung în urechiușele mici și sensibile ale copiilor.
Cerceicopii.ro vă propune în acest scop o gamă variată de modele care respectă toate cerințele de calitate și siguranță cât și cele mai rafinate gusturi și tendințe ale modei. Magazinul online comercializează modele unicat din aur de 24 de karate alb și galben, combinat cu pietre prețioase și chiar perle naturale fapt ce îi ferește pe cei mici de alergii și infecții. Mai mult, toți cerceii au un sistem de inchidere conceput special pentru protectia copiilor.
Bijuteriile sunt mici și delicate adaptate fiecărei vârste astfel încât Cerceicopii.ro reprezintă locul ideal din care mămicile pot cumpăra modelul perfect atât pentru fetițele nou-născute cât și pentru domnișoarele care își doresc aceeași bijuterie ca ale lor.

Iti reamintim, ca de fiecare data cand iti faci cumparaturile de la magazinul CerceiCopii.ro, prin intermediul MrCashback.ro, primesti sub forma de recompensa, cashback (bani inapoi). Beneficiezi de acest comision, in plus fata de reducerile sau cupoanele oferite de
magazin.

Coupoane reduceri Cercei Copii

Pentru acest magazin nu avem cupoane de reduceri active, dar beneficiezi de reducerea de mai sus, bani înapoi!

Produse (exemplificare)