primeşti: 6.5% înapoi

Cashback TheIconic.ro - Bani Inapoi & Reduceri Online | MrCashback

Ce primeşti de la noi:
6.5% din bani înapoi

in cateva secunde vei fi directionat catre magazin...

IMPORTANT: Banii pe care îi primeşti sunt în plus faţă de orice cupoane sau reduceri care există deja la magazin!
Procentul se aplică la valoarea comenzii fără tva şi transport.

Descriere

Magazinul online THEICONIC.ro a fost lansat in martie 2013 acesta avand in spate o echipa cu experienta de peste 7 ani in comertul online de produse fashion. Fata de alte magazine orientate catre fashion, am ales sa prezentam clientilor nostrii colectii street-casual si funky, la preturi accesibile. Aceasta pozitionare se aliniaza cu cerintele reale ale publicului nostru tinta, compus din baieti/barbati cu varste intre 16 si 35 de ani.

Ne mandrim cu faptul ca suntem singurul magazin online cu o varietate atat de mare pe stilul street-casual-funky, cu un raport calitate/pret excelent, cu un website care reuseste sa evidentieze la maximum valoarea fiecarui produs in parte.

TheIconic.ro a fost conceput avand initiativa de a usura cautarile barbatului atunci cand este in impasul alegerii unei tinute perfecte.

Incarcam sa revolutionam linia pe care au mers pana acum magazinele online de renume din Romania, noi, echipa Iconic men promovam tinutele funky dar si cele elegante, perfecte pentru serile de distractie din cluburile autohtone si nu numai.

Selectia colectiilor TheIconic.ro este una extrem de complexa, in cadrul echipei noastre existand stilisti vestimentari si specialisti ce cunosc in cele mai mici detalii trend-urile fiecarui sezon in asa fel incat clientul nostru sa fie intotdeauna admirat de catre cei din jurul sau pentru tinutele superbe pe care le adopta. Produsele sunt fresh, pline de atitudine si in trend, gata sa multumeasca orice fan al modei.

Coupoane reduceri TheIconic.ro

Pentru acest magazin nu avem cupoane de reduceri active, dar beneficiezi de reducerea de mai sus, bani înapoi!