primeşti: 4.8% înapoi

Cashback Atria.ro - Bani Inapoi & Reduceri la cumparaturi

Ce primeşti de la noi:
4.8% din bani înapoi

in cateva secunde vei fi directionat catre magazin...

IMPORTANT: Banii pe care îi primeşti sunt în plus faţă de orice cupoane sau reduceri care există deja la magazin!
Procentul se aplică la valoarea comenzii fără tva şi transport.

Descriere

Magazinul Atria.ro ofera produse de amenajari interioare pentru gusturi diverse si bugete variate. Colectiile de baza ale magazinului le reprezinta covoarele, perdelele si draperiile, alaturi de care Atria.ro ofera clientilor si o gama larga de textile, accesorii si alte produse de decoratiuni interioare destinate crearii unei ambiante cat mai placute: galerii pentru perdele si draperii, prosoape, halate de baie, covorase de baie, paturi, cuverturi, lenjerii de pat, fete de masa, seturi de bucatarie, traverse mocheta, autocolante pentru pereti, mobila si ferestre, tablouri, postere si altele.

Construit pe experienta de peste 15 ani in comercializarea produselor pentru amenajari interioare a companiei Ax Perpetuum Impex SRL, magazinul Atria.ro a fost un succes de la bun inceput. Succesul lui se bazeaza pe urmatoarele:

• gama de produse moderne si de calitate, la preturi accesibile, in permanenta extindere;
• sistemul de livrari bine pus la punct, cu livrari la nivel national prin curier rapid. Stocurile de produse asigura continuitatea colectiilor si o livrare prompta.
• serviciul profesionist de client service, un operator bine pregatit stand la dispozitia clientilor pentru informatii suplimentare, indrumare si detalii legate de comanda si livrare;
• un brand prietenos, indragit de clienti inca de la inceput.

Iti reamintim, ca de fiecare data cand iti faci cumparaturile de la magazinul Atria.ro, prin intermediul MrCashback.ro, primesti sub forma de recompensa, cashback (bani inapoi). Beneficiezi de acest comision, in plus fata de reducerile sau cupoanele oferite de magazin.

Coupoane reduceri Atria.ro

Pentru acest magazin nu avem cupoane de reduceri active, dar beneficiezi de reducerea de mai sus, bani înapoi!

Produse (exemplificare)